Auteur Topic: Hoofdpijn, Tintelingen Etc  (gelezen 92409 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Siem

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #15 Gepost op: 14 mei 2006, 13:33:29 »
Voor jullie allemaal.........Het is gewoon spanning en pas op anders ontaard het in een depressie.Sport veel en neem veel tijd voor jezelf!!

LaurensL

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #16 Gepost op: 10 februari 2007, 12:59:36 »
De klachten zoals Roy die beschreef, in maart 2006, passen één op één als het ware op mijn klachten. Ik ben vrij benieuwd hoe het met zijn klachten is afgelopen dan wel verdergegaan.

Jens

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #17 Gepost op: 28 februari 2007, 16:13:14 »
Hallo,

Ik ben 18 jaar en heb sinds enkele dagen last van een drukkende pijn in het hoofd, af en toe word ik ook duizelig. Als ik ff afgeleid ben heb ik er weinig of geen last van, maar als ik ffjes niets te doen heb begin ik me op de pijn te concentrere en begin ik vanalles en nog wat in men hoofd te halen, na wat opzoekwerk op het internet kon ik niet echt de reden van men hoofdpijn uitvissen, aangezien de symptomen die ik vertoon bij vele soorten hoofdpijn optreden. Van nature uit haal ik natuurlijk altijd het ergste in men hoofd en recent ben ik beginnen vrezen dat het mss een tumor zou kunnen zijn, ik ben hiervoor nog niet naar de dokter gestapt uit vrees van het resultaat, ik ben blij dat ik dit forum gevonden heb omdat hieruit blijkt dat ik niet de enigste ben met deze problemen, moest iemand de oorzaak weten van deze soort hoofdpijn gelieve mij wat advies te geven.

Alvast bedankt,
groetjes Jens

thesultans

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #18 Gepost op: 27 maart 2007, 23:06:07 »
Hallo allemaal,
Even voorstellen, ik ben Youssef net 33 geworden, ik loop al een tijdje met dezelfde klachten..het begon zo: in 2002 was ik een joint aan het roken met mijn toenmalige vriendin (mijn vruw nu), ik had maar een paar trekjes genomen en voelde me ineens niet lekker en zei ik moet ff gaan liggen...niet eens de tijd gehad om te liggen ik viel flauw en was ff weg...mijn vriendin dus schrok zich de "piep" en heeft van alles geprobeerd om mij bij te brengen..ik reageerde nergens op en het leek om ik helemal dood was geen pols en reageerde niet op pijn prikkels...ik had geen tijd van tijd of waar ik was of wat er gebeurd was toen ik bij kwam en pratte wartaal volgens mijn vriendin (nee geen Marokkaans mijn moedertaal gewoon Nederlands maar sloeg nergens op..) volgens 112 kwam het gewoon die joint en ik zal me beter voelen na een paar uurtjes of de dag daarna..nee dus vanaf die dag..ik heb de volgende klachten: vaak hoofdpijn tot migraine soms..(vaker dan voorheen), loop continu met een strak band om mijn hoofd heen (als gevoel dan), tintelingen in min achterhoofd, moeheid het gevoel altijd te kunnen slapen, benauwdheid en het gevoel van flauw te (gaan) vallen..het ontstaat ineens en voel me duizeling en heb er geen controle over mijn hart en lichaam, steekjes in mijn hart en vaak last van mijn darmen en maag..
Ben (erg vaak) bij de huisarts geweest die in het begin dacht dat ik bang was voor dood  :hamer: daarom kreeg ik die klachten  :wall: , ik zette door en heb de volgende onderzoeken gehad: EEG test, bloedonderzoek voor suikerziekte en heel veel andere ziektes, maag en darm onderzoek...daarna was zij van mening dat die klachten psychisch waren en ik heb bij een psy gelopen (heeft gewoon niet geholpen hoe ik ook mijn best deed)...daarna therapie gevolgd via mijn werk voor anderhalf jaar en moest van alles doen: ademhalingsoefeningen, ontspanningoefeningen...vaker met hond lopen, gaan trainen (ik doe al jaren aan vechtsport en fitness en fit ben ik altijd geweest)..Afijn dus heb alles gedaan..Ik moet zeggen dat ik wel tijden had dat ik het echt niet zag zitten...
Nu 4 en half jaar later heb ik die klachten nog steeds vooral tintelingen in mijn achterhoofd en vaak tot dagelijks last van hoofdpijn of een onwerkelijk gevoel en soms dingen (gesprek) niet echt te kunnen volgen en enorm moe te zijn bijv. in een avond (verjaardig of zo) dan ben ik de jongste maar voel me de oudste dan omdat ik enorm moe ben en heel de tijd zit te gapen en zo kan slapen..
Ik kom er gewoon niet uit, het is geruststellend om te weten dat ik niet de enige ben met deze klachten maar goed dat neemt de klachten niet weg...
Weet iemand meer hierover en hoe ik van die klachten kan afkomen ? heel graag verneem ik dat van jullie..ik ben te benaderen via email: thesultans44@hotmail.com
Alvast bedankt,
Youssef
 

Xxx

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #19 Gepost op: 03 oktober 2007, 19:32:45 »
Hoofdpijn..

Ik heb nu aleen tijdje last van hoofdpijn, ik maak me best wel zorgen erom.
er is het afgelopen jaar ook best veel gebeurd.
het is uitgegaan met mijn vriendin(04-2007)waar ik lang mee heb gehad, en waar ik veel van hield.
mijn opa(08-2007) is kort erna ook gestorven, maar niet door een natuurlijke manier. die dag was ik er erg geshokt van. maar had verder nergens last van.
een week later was ik met me vader en andere familie leden naar een uitvaarts centrum geweest. ik was daar best wel van geschrokken.
Die avond had ik nog last van trillen, angstig ( Was bang voor hartstilstand ect. voelde de hele tijd aan me pols ) was ook een paar dagen erg wazig.
Het gevoel van realiteit was raar ( het gevoel dat het allemaal niet egt is om je heen ). overgeven ect. Maar die klachten zijn na enkele weken verderwenen.
maar na enkele dagen dat die klachten verdwenen waren. voelde ik me opeens niet zo goed. en kreeg steekjes in me buik terhoogte van me maag. misselijkheid. duizelig enzovoorts.
Maar die klachten verdwenen ook weer. voor een antal dagen
Maar nu onegevr 7/8 dagen geleden kreeg ik last van hoofdpijn. een drukkend/klemmend gevoel op me slapen. rondom me hoofd op me hoofd. achter op me hoofd. soms een doffe pijn boven in me hoofd. branderig gevoel voor in me hoofd.
Kreeg ook vaker een loopneus als de hoofpijn kwam duizeligheid misselijk zijn niet braken ofzo kreeg ook af en toe last van lichte tinteling links in me gezicht.
Daar werd ik dus weer ongerust van, van al die klachten.
ik heb ondertussen ook al een bloed test laten doen omdat ik dacht dat ik een ziekte had/heb ofzo maar uit die test bleek dus dat ik gewoon 'gezond' ben. en de huisarts zegt dat het spanningen zijn. maar twijfel daar aan :S
Mijn grootse zorg is dus dat ik bang ben, dat ik een tumor(hersentumor) heb. Die gedachten gaat nu dus ook de hele tijd door me hoofd. Ik zoek ook veel dingen op. op internet en uiteindelijk kom dan ook weer uit op sites waar je liever niet op wilt komen met deze gedachten.
ps: En ik zit ook best veel achter de pc. meer als 2/3uur per dag

Nou maar kort samen gevat..

Zouden de klachten werkelijk komen van de spanningen en is het dus spanningshoofdpijn? of zou het iets ernstiger kunnen zijn.
Wil er ook even bij melden ben pas 19!
mvg, X

Je kunt ook reageren op

hoofdpijn_X@hotmail.com

juliokabas11

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #20 Gepost op: 07 september 2008, 22:14:12 »
hoi van mij is het begonnen in mijn linker oksel ,iets dat duwt of steekt , dacht een klier die onstoken was , daarna dacht ik men hart , erna kreeg ik last van mijn amandels , 3 x achtereen , ik ben veel moe , prikkelbaar , rugpijn , nek zit vast , erna ging het over naar mijn linker kant hoofd , druk op linker hersenen . dacht ook aan tumor dan weer niet da weer wel . durvde ook niet naar dokter omdat ik bang was voor resultaten . ook over tintelingen heb ik , linkervoet , armen , benen .rare smaak soms in mond , gezicht voelt lichtjes verlamd linkerkant. nu heb ik het zitten aan men linkeroog , erboven het duwt , weegt zwaar precies een ader ofzo . ik zoek al maanden in verschillende forums , iedereen zegt hetzelfde . maar niemand weet wat het is . hoe komt het toch?

is het dan toch stress of depressie?

heeft iemand dit ook ?? voeg mij es toe op msn juliokabas11@hotmail.com

Rinse

  • Gast
Hoofdpijn, Tintelingen Etc
« Reactie #21 Gepost op: 16 maart 2009, 18:56:54 »
Ik ben 14 jaar en heb de laatste 2 weken ook vaak last van een andere soort hoofdpijn dan dat ik die normaal gesproken ken. Een drukkend gevoel, soms pijnlijk. Ook heb ik de laatste tijd last van mijn evenwicht. Ben ook erg benieuwd wat het is, maak me soms best wel zorgen.

 

Het Forum Fysiomanueel is een onderdeel van de website Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en van Bergen | disclamer