Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven

Nieuws overzicht

wo, 29 nov 2017

Evenement

Evenement

Maandag 13 november j.l. heeft Nelly Looijen als opdracht behorende bij haar studie fitnesstrainer A. een evenement georganiseerd in de sportgroep van 18.30 uur. De deelnemers werden verblijdt met een cirquit training. Tijdens de training moesten zij in tweetallen 4 onderdelen afleggen in 10. . .Lees meer »

category: De praktijk

wo, 29 nov 2017

Campagne fysiotherapie

Campagne fysiotherapie

Tienduizenden fysiotherapeuten zorgen samen dat jaarlijks bijna 4 miljoen Nederlanders weer optimaal kunnen bewegen en dat gezonde mensen dat blijven doen. Toch zijn de mogelijkheden van fysiotherapie bij lang niet iedereen bekend. Veel mensen weten niet met welke klachten ze allemaal naar de. . .Lees meer »

category: De praktijk

wo, 22 nov 2017

Solving Complex Shoulder Problems

Solving Complex Shoulder Problems

Op 3 en 4 november heeft Nicole de cursus “Solving Complex Shoulder Problems” van professor Dr. Anju Jaggi gevolgd. Deze tweedaagse cursus was gericht op het beter begrijpen van klachten van de schoudergordel door te focussen op het beïnvloeden van de motorische controle rond de schoudergordel.Lees meer »

category: De praktijk

vr, 17 nov 2017

Plagiocephaliemetrie

Plagiocephaliemetrie

Op zaterdag 30 september heeft Lisa van Wanrooij de cursus Plagiocephaliemetrie gevolgd in Driebergen. Deze cursus is bedoeld voor kinderfysiotherapeuten (i.o.) die zuigelingen behandelen.Lees meer »

category: De praktijk

wo, 8 nov 2017

European Congress Manual Therapy 2017

European Congress Manual Therapy

Eind september heeft Jamal het European Congress Manual Therapy 2017 in Brussel bijgewoond. Daar kwamen bekende onderzoekers waaronder Jeremy Lewis, Filip Struyf, Bart Dingenen en Alison Grimaldi een presentatie en masterclass geven.Lees meer »

category: De praktijk

vr, 3 nov 2017

Nicole geeft Workshop Postpartum Consult op Internationaal congres in Florence

Workshop Postpartum Consult

Van 12 september tot 15 september hebben Nicole en Elisabeth het ICS congres in Florence gevolgd. De deelnemers van het congres zijn Urologen, Urogynaecologen, continentieverpleegkundigen en bekkenfysiotherapeuten. Op het congres werd de laatste state of the art op het gebied van urologische. . .Lees meer »

category: De praktijk

Artikel 1 t/m 6 van 333