Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven

Nieuws overzicht

wo, 14 feb 2018

Zelfmanagement bij lymfoedeem

oedeem

Op vrijdag 12, zaterdag 13 januari en zaterdag 27 januari jl. heeft Wietske van der Molen de cursus “Zelfmanagement bij lymfoedeem” gevolgd in het Conferentiecentrum Kaap Doorn te Doorn. Centraal in deze cursus staat het zelfmanagement en het begrip “zelfeffectiviteit” (self-efficacy) bij. . .Lees meer »

category: De praktijk

wo, 17 jan 2018

Mini-symposium Sarcopenie

Mini-symposium Sarcopenie

Op dinsdag 14 november jl. heeft Wietske van der Molen het mini-symposium van het ROF-GV (Regionale Organisatie Fysiotherapeuten Gelderse Vallei) bijgewoond in Ziekenhuis Gelderse Vallei te Ede. Het thema was: Sarcopenie. Sarcopenie is leeftijd gerelateerd verlies van spiermassa, kracht en fysiek. . .Lees meer »

category: De praktijk

vr, 12 jan 2018

Masterclass “Genetics and lymphedema”

Masterclass “Genetics and lymphedema”

Op zaterdag 2 december heeft Wietske van der Molen de masterclass “Genetics and lymphedema” gevolgd in Koninklijke Burgers’Zoo te Arnhem.Lees meer »

category: De praktijk

wo, 10 jan 2018

Cursus Vaardigheidstraining oedeemtherapie

oedeemfysiotherapie

Op donderdag 7 december heeft Wietske van der Molen de cursus “Vaardigheidstraining oedeemtherapie” gevolgd in het Hotel Papendal te Arnhem. Deze training richtte zich op de sensomotorische vaardigheden van oedeemfysiotherapeuten. Lees meer »

category: De praktijk

vr, 22 dec 2017

Fijne Feestdagen

Arja, Jorieke en Nelly

Namens de hele praktijk van Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en van Bergen wensen wij u hele fijne feestdagen en al het goeds voor 2018 toe.Lees meer »

category: De praktijk

do, 21 dec 2017

Geriatrieteam Knieriem en van Bergen

geriatriefysiotherapie team

Met het vertrekken van Jolijn is er binnen de geriatriefysiotherapie in onze praktijk het een en ander veranderd. Inmiddels heeft Merle Leemhuis de taken van Jolijn overgenomen en samen met Maureen Jutstra en Linda Jansen is er een volledig team geriatriefysiotherapeuten werkzaam binnen de praktijk.Lees meer »

category: De praktijk

Artikel 1 t/m 6 van 342