Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen

Ontvang de nieuwsbrief

Al geabonneerd maar u wilt uitschrijven? >> Uitschrijven

Nieuws overzicht

vr, 15 sep 2017

Terugkomdag cursus Dry Needling

Dry Needling

Vrijdag 8 september heeft Wietske de “Terugkomdag Dry Needling” in Putten bijgewoond. Tijdens deze bijeenkomst werd hetgeen geleerd is tijdens de basiscursus (schouders/armen en benen) opnieuw doorgenomen: zowel theorie als praktijk. Na deelname hieraan kan Wietske de vervolgcursus van Dry. . .Lees meer »

category: De praktijk

wo, 30 aug 2017

ZwangerFit

ZwangerFit!

Ben je zwanger of recent bevallen? Dan is de ZwangerFitcursus wellicht iets voor jou! Iedere woensdagavond wordt er getraind, met als doel om de conditie te behouden of te verbeteren en de spieren te versterken. Er is veel aandacht voor het bekken, de lage rug en de buikspieren.Lees meer »

category: De praktijk

vr, 25 aug 2017

Groepsoefentherapie

Groepsoefentherapie

Mensen met een chronische aandoening kunnen beperkingen ondervinden in het bewegen. Juist dan is het heel goed om binnen de grenzen van die beperkingen te bewegen. Het is vaak zelfs mogelijk om die grenzen te verleggen of te zorgen dat u minder snel achteruit gaat.Lees meer »

category: De praktijk

wo, 23 aug 2017

Pilates

Pilates

Pilates gaat uit van een combinatie van lichamelijke en geestelijke inspanning. Het is geschikt voor iedereen die zijn lichaam in vorm wil krijgen en houden. Daarnaast ligt bij Pilates de nadruk op het trainen van de rompstabilisatie in allerlei houdingen. Ook zult u merken dat de gebieden rond de. . .Lees meer »

category: De praktijk

vr, 18 aug 2017

Fit Plus!

Fit Plus!

Steeds meer wordt er in onderzoeken aangetoond dat bewegen, juist op oudere leeftijd, erg belangrijk is. Zowel voor lichaam als geest. U kunt dingen weer langer volhouden, bewegen gaat makkelijker en niet te vergeten: u heeft minder kans op blessures, aandoeningen en vallen. Wij willen hier als. . .Lees meer »

category: De praktijk

wo, 16 aug 2017

PeuterFit!

PeuterFit!

In het najaar zal er weer een nieuwe groep PeuterFit! starten. Bewegen is gezond, ook voor je peuter! Peuters zijn dol op bewegen, het gaat vaak vanzelf. Maar het is nog leuker om met allerlei attributen te gymmen, te dansen en spelletjes te doen.Lees meer »

category: De praktijk

Artikel 1 t/m 6 van 324