Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem & van Bergen
30 aug 2017 18:00 Leeftijd: 179 days
category: De praktijk

ZwangerFit

Ben je zwanger of recent bevallen? Dan is de ZwangerFitcursus wellicht iets voor jou! Iedere woensdagavond wordt er getraind, met als doel om de conditie te behouden of te verbeteren en de spieren te versterken. Er is veel aandacht voor het bekken, de lage rug en de buikspieren.


ZwangerFit!

ZwangerFit!

Iedereen krijgt een ‘oefenschema op maat’. Zo kan ieder aan haar persoonlijke doelen werken en is de cursus geschikt voor zowel ‘gezonde zwangeren’  als ook voor vrouwen die voor of na de bevalling klachten hebben. Je kunt vanaf 12  weken zwangerschap en vanaf 6 weken na de bevalling starten met ZwangerFit.

Naast lekker trainen is het natuurlijk ook gewoon erg gezellig en fijn om onderling tips en ervaringen uit te wisselen! Behalve een actief deel worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd. Een keer per drie weken wordt er een half uur extra ingepland, waarin een bepaald onderwerp aan de orde komt. Zoals: de bekkenbodem, het bekken en de lage rug, houding, de bevalling, ademhaling en ontspanning, de periode na de bevalling, ontwikkeling van je kind, babymassage etc.

Zo ben je optimaal voorbereid op de bevalling en de periode na de geboorte!

Ben jij zwanger of net bevallen en spreekt de cursus ZwangerFit je aan? Neem dan contact op met Nicole of Elisabeth.