Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Met wie werken we samen?

Als je bij ons in de praktijk komt, willen we je zo goed mogelijk helpen. Meestal doen we dat zelf, maar bij bepaalde klachten of patiënten schakelen we ook gerust andere professionals in. Zo krijg je altijd de allerbeste zorg. Want daar gaan we voor. Of dat nu in of buiten onze praktijk is. Maakt ons niet uit. Het gaat om jou.

We werken veel samen. Met collega-fysiotherapeuten, huisartsen, diëtisten, ergotherapeuten, sportartsen en specialisten in ziekenhuizen.

Daarnaast zijn we verbonden met:

 • het Reumapatiëntennetwerk Zuid Veluwe
 • verschillende netwerken van de Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei.
 • Topsport Gelderland
 • ParkinsonNet
 • Chronisch ZorgNet
 • OncoNet
 • MS zorg Nederland
 • Sportservice Ede
 • Kenniscentrum Sport
 • Huis voor Beweging
 • SOMT University of Physiotherapy
 • MSG Science Netwerk

Onze samenwerkingspartners stellen zich hieronder even kort aan je voor, in hun eigen woorden

De Regionale Organisatie Fysiotherapie Gelderse Vallei is een samenwerkingsverband voor fysiotherapie in de Gelderse Vallei.

Kenniscentrum Sport & Bewegen maakt kennis uit wetenschap, beleid en praktijk beschikbaar en toepasbaar voor professionals. Kennis over het belang en de effecten van sport en bewegen, over wat wel of niet werkt. Ook adviseren en ondersteunen we professionals bij complexe vraagstukken en het realiseren van hun eigen werkdoelen.

De website van sportzorg.nl heeft zich ten doel gesteld bewustwording te creëren bij de sporter/bewegende mens op het gebied van verantwoord sporten.

ParkinsonNet is het landelijke netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van mensen met de ziekte van Parkinson.

Chronisch ZorgNet is het landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten, longaandoeningen en osteoporose.

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten.

SOMT University of Physiotherapy verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau. Het aanbod van post-initiële masteropleidingen (MSc) bestaat uit de Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie en Fysiotherapie in de Geriatrie.

Mensen van nul tot honderd die problemen hebben met hun ademhaling, stem, gehoor, taal, en spraak kunnen in aanmerking komen voor logopedie.

Topsport Gelderland is de partij op het gebied van talentontwikkeling, en daarom onmisbaar bij het faciliteren, ondersteunen en begeleiden van de Gelderse talenten. In samenwerking met haar partners maakt Topsport Gelderland het mogelijk deze diensten te leveren aan haar talenten.

Sportservice De Vallei is de regiopartner voor sport en bewegen, die iedereen aanmoedigt tot een gezonder en vitaler leven in een duurzame en gastvrije omgeving.

Huis voor Beweging traint mensen, teams en organisaties om in Beweging tot ontwikkeling te komen.

Onconet streeft ernaar dat patiënten in heel Nederland een deskundige fysiotherapeut in de eigen woonomgeving kunnen vinden voor begeleiding bij behoud of verbetering van fitheid rondom de medische behandeling voor kanker.

De bij het MSG Science Netwerk Fysiotherapie aangesloten praktijken participeren in wetenschappelijk klinisch onderzoek dat een retrospectief, cross-sectioneel of prospectief design kan hebben. Behalve voor het reguliere klinisch onderzoek biedt het MSG Science Netwerk Fysiotherapie ook ruimte voor pilots in voorbereiding op grotere projecten.

Ergotherapie helpt mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking optimaal te functioneren in de woon-, leef en werksituatie. Ergotherapie richt zich niet op de oorzaak van het probleem, maar op de praktische gevolgen ervan bij het dagelijks handelen.
Praktijk De Den helpt zowel kinderen als volwassenen die problemen ondervinden in het dagelijks leven.

Di-eet gezond voor onder andere overgewicht en obesitas (afvallen), eetstoornissen, ondervoeding, sondevoeding, voedselallergie, diabetes (suikerziekte), koolhydraatbeperkt dieet, hart- en vaatziekten, coeliakie, maag- en/of darmklachten, het FODMAP dieet, voedingsadviezen bij kinderen en Fun4kidzz (Wageningen/ Bennekom).