Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Vacature geriatriefysiotherapeut of algemeen fysiotherapeut met affiniteit met ouderen

Ben je algemeen fysiotherapeut en heb je affiniteit met ouderen? Ben je afgestudeerd geriatriefysiotherapeut of bijna klaar met je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende baan?

Wij zoeken voor onze praktijk een (geriatrie)fysiotherapeut voor 24 uur. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Onze praktijk is gevestigd in Bennekom en we hebben ruimte gekregen voor een nieuwe collega.

Wij vinden gezelligheid, fijne samenwerking, kwaliteit, innoveren en blijven ontwikkelen belangrijk.

Ons team geriatriefysiotherapeuten bestaat 3 therapeuten. Nagenoeg alle specialisaties zijn aanwezig in onze praktijk; het gros op Masterniveau.

We werken in een open, collegiale sfeer en zijn vertegenwoordigd in veel netwerken, zoals Parkinsonnet, MSNet, geriatrienetwerk, Schoudernetwerk, Netwerk heup/knie artrose, Chronisch ZorgNet, COPD, DM2 en VRM.

We hebben goede contacten met de hele eerste lijn van Bennekom, met goed interdisciplinair overleg. Ook met de tweede lijn, ziekenhuis Gelderse Vallei, zijn er goede contacten.
Kennis van Spotonmedics strekt tot aanbeveling.

Wij bieden:

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een team van professionals met uitstekende begeleiding, uitgebreide scholingstrajecten, ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vaste salariëring.

Ben jij de energieke collega die zich verder kan ontwikkelen en zou willen deelnemen in de beschreven activiteiten? Dan zien we je brief met motivatie en CV met belangstelling tegemoet.

Als je deze uitdaging wilt aangaan, stuur dan je sollicitatie en CV naar praktijk@fysiomanueel.nl

Naar nieuwsoverzicht
Geriatriefysiotherapie
Geriatriefysiotherapie