Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Algemene voorwaarden

Sporten op Maat, Bewegen met Aandacht en Fit Plus!

Schrijf je je in voor Sporten op Maat, Bewegen met Aandacht of Fit Plus, dan doe je dat voor de hele cursus. Dat kan voor 12 of 24 weken zijn. Wil je aan het einde van die periode opzeggen, stuur ons dan een brief waarin je opzegt. Doe dat een maand voordat die periode afloopt.

Laat je niets horen, dan gaan we ervan uit dat je gewoon wilt blijven meedoen en verlengen we je inschrijving elke keer met vier weken. Heb je een ernstige verwonding of een ziekte, dan gelden natuurlijk andere voorwaarden.

Mis je trainingen tijdens de cursus, dan kun je die in overleg met ons inhalen. Dat kan in dezelfde periode dat de cursus die je doet duurt. Ben je langer dan twee maanden afwezig, dan moeten we helaas opnieuw bepalen hoe fit je bent en welke training bij je past. De kosten van dat gesprek en die test betaal je zelf. Nogmaals: kun je niet komen door een ernstige verwonding of een ziekte, dan gelden andere voorwaarden.

Pilates

Schrijf je je in voor Pilates, dan doe je dat voor de hele cursus. Dus voor 12 weken. Wil je stoppen? Geef dit dan schriftelijk aan ons door, een maand voor het einde van je cursusperiode. Horen we niets van je, dan gaan we ervan uit dat je door wilt gaan. Dan verlengen we je cursus met een nieuwe periode van 12 weken. Heb je een ernstige verwonding of een ziekte, dan gelden andere voorwaarden.

Mis je trainingen tijdens de cursus, dan kun je die in overleg met ons inhalen. Dat kan in dezelfde periode dat de cursus die je doet duurt. Doe je mee aan Pilates, dan betaal je gewoon het hele bedrag van de cursus. Nogmaals: heb je een ernstige verwonding of ziekte, dan gelden andere voorwaarden. Daar kunnen we het samen over hebben.

Slank & Fit!

Schrijf je je in voor Slank&Fit, dan doe je dat voor de hele cursus. Dus voor 12 weken. Opzeggen hoeft niet aan het einde van die periode. Deze cursus stopt vanzelf. Kun je op bepaalde dagen en tijden niet en mis je daardoor trainingen, dan kun je die inhalen in overleg met ons.

ZwangerFit & MamaFit

Schrijf je je in voor ZwangerFit, dan doe je dat voor onbepaalde tijd. Vlak voor je bevalt kun je schriftelijk opzeggen en je opzegging gaat dan gelijk in. Heb je nog lessen tegoed, dan kun je die na de bevalling bij de MamaFit inhalen. Wil je langer doorgaan met MamaFit of schrijf je na je bevalling in voor MamaFit? Dan doe je dat voor onbepaalde tijd. Opzeggen van MamaFit moet je schriftelijk doen. Je hebt bij ons altijd een opzegtermijn van een maand.

Babymassage

Schrijf je je in voor de cursus babymassage, dan doe je dat voor 4 weken tegelijk. Opzeggen hoeft niet aan het einde van deze periode. De cursus stopt vanzelf. Als je een keer niet kunt, mag je, in overleg met ons, gemiste cursusdagen inhalen bij een latere cursus.

WaterFit!

Schrijf je je in voor WaterFit dan doe je dat voor 12 weken tegelijk. Wil je stoppen aan het einde van die periode, stuur ons dan een brief waarin je opzegt. Doe dit een maand voor je cursusperiode afloopt. Horen we niets van je, dan verlengen we je inschrijving elke keer met vier weken. Heb je een ernstige verwonding of een ziekte, dan gelden andere voorwaarden.

Doe je mee met WaterFit? Dan gaan we er wel vanuit dat je in je zonder hulp van iemand anders kunt zwemmen. Je doet altijd mee op eigen risico. Luister je niet naar adviezen of aanwijzingen van onze fysiotherapeuten bij de cursus WaterFit en loop je daardoor een verwonding of schade op, dan kun je ons daarvoor niet verantwoordelijk stellen. Dat is zo als je oefeningen doet, maar ook als apparaten of oefenspullen gebruikt.

Algemeen

In de zomervakantie hebben we een ander, aangepast rooster. Van kerstavond tot en met Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Als er iets gebeurt dat niet in de algemene voorwaarden staat, beslist het Fysiotherapeutisch Centrum/Sporten op Maat.