Spring naar hoofd-inhoud Skip to page footer

Bewegen met een kunstknie

Als je een nieuwe knie krijgt, is dat vaak een hele opluchting. Je bent gelijk voor een groot deel van je pijn en stijfheid af. Met een kunstknie kun je weer veel doen, maar het blijft natuurlijk wel een kwetsbaar gewricht. Herstellen van een knieoperatie kost tijd. Misschien voel je je ook onzeker na zo’n ingreep. Want wat mag je wel doen en wat niet?

Sporten op Maat

Om je te helpen weer in beweging te komen met een kunstknie, hebben wij een speciale Sporten op Maat-cursus in onze praktijk. Door oefeningen te doen, krijg je meer spierkracht en balans, een betere conditie en kun je straks ook weer meer. Je krijgt, als dat nodig  is, persoonlijk advies over bewegen in je dagelijks leven.

Wat kun je verwachten?

Je sport altijd onder leiding van een fysiotherapeut. We hebben kleine groepen en je traint alleen met mensen die, net als jij, lichamelijke klachten hebben. Dat heeft als voordeel dat je elkaar kunt steunen, aanmoedigen en ervaringen kunt uitwisselen. De cursus is in onze praktijk. We hebben een grote oefenruimte met kracht- en cardioapparatuur. Je krijgt oefeningen die precies bij jou passen en die je aankunt.

Als je je aanmeldt

Voor je met de cursus begint, hebben we een gesprek. We kijken wat je wilt bereiken en doen een paar lichamelijke testen. De cursus duurt twaalf weken. Je sport twee keer per week. Na twaalf weken kijken we weer hoe het met je is. Je krijgt dan een vervolgadvies van ons.

Algemene informatie

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Vul ons aanmeldformulier in. Je mag ons ook altijd bellen via T. 0318-575165.
Je kunt alvast kijken wat de kosten zijn en welke algemene voorwaarden gelden.